Wil jij maandelijks voelen hoe het met jou en je lichaam is. Wil je ervoor zorgen dat onbewust of bewust opgebouwde spanning niet zo hoog wordt, dat de pijnklachten je dagelijkse leven beïnvloeden. Dan is een abonnement wellicht iets voor jou.

Er zijn verschillende oorzaken in onze levensstijl die van invloed zijn op pijnklachten. Veel rug, nek en schouderklachten kunnen aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen als jij je met regelmaat laat behandelen.  Maandelijks masseren en stil staan bij hoe het nu werkelijk met jou gaat, kan spanning en pijn verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen. Vaak zijn we geneigd om de afspraak pas te maken als het echt niet meer gaat, en je al veel te lang bent doorgelopen, je lichaam en alle signalen ervan genegeerd hebt. Om ervoor te zorgen dat er nu maandelijks een tijd voor jou gereserveerd is betaal je een vast bedrag per maand door  automatische incasso, waarmee je investeert in je mentale en lichamelijke gezondheid.

                                                                                          Tarieven abonnementen

  aantal behandelingen (60min.)   contractduur   bedrag per maand
  6 behandelingen   6  maanden   €65,00
 12 maanden   €32,50
  9 behandelingen  12 maanden   €48,00
 12 behandelingen  12 maanden   €62,00

 

Ja, dit wil ik!

Maak dan een afspraak via balk boven in het menu en kies voor abonnement. Vul de gegevens in, en zet bij opmerking naar welk abonnement jouw keuze gaat. 

 

– Een abonnement is persoonsgebonden en is alleen te gebruiken voor de persoon die het heeft afgesloten.
– Afspraken dienen binnen de termijn van de 6 of 12 maanden verbruikt te worden.
– Mocht je een maand niet kunnen, dan kan deze afspraak doorgeschoven worden naar de volgende maand. Met een maximum                                       twee afspraken per maand.

– Het abonnement wordt maandelijks op de eerste van de maand afgeschreven met automatische incasso gedurende de abonnementsperiode.
– De prijs per maand staat gedurende de abonnementsperiode vast.
– Voor behandeling dien je een afspraak te maken via de afspraken knop in de menu balk, kies abonnement.
– Na de contractperiode stopt het abonnement automatisch.
– Bij afname van de 1e abonnementsmaand gaat de cliënt de verplichting aan gedurende de volledige abonnementsduur (in maanden).
– Bij het ondergaan van een behandeling accepteer je automatisch de algemene voorwaarden.