i

Wil jij goed voor jezelf zorgen, zeker weten dat je een behandeling kunt krijgen en er een plekje voor jou vrij is? Dat er met regelmaat een tijd voor jouw is gereserveerd. De verbinding aangaan en voelen hoe het met je mentale en lichamelijke gezondheid is. Wil je ervoor zorgen dat onbewust of bewust opgebouwde spanning niet zo hoog wordt, dat de pijnklachten je dagelijkse leven beïnvloeden. Dan is een strippenkaart wellicht iets voor jou.

Er zijn verschillende oorzaken in onze levensstijl die van invloed zijn op pijnklachten. Veel rug, nek en schouderklachten kunnen aanzienlijk verminderen of zelfs verdwijnen als jij je met regelmaat laat behandelen.  Maandelijks masseren en stil staan bij hoe het nu werkelijk met jou gaat, kan spanning en pijn verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen. Vaak zijn we geneigd om de afspraak pas te maken als het echt niet meer gaat, en je al veel te lang bent doorgelopen, je lichaam en alle signalen ervan genegeerd hebt. Om ervoor te zorgen dat er nu met regelmaat een tijd voor jou gereserveerd is betaal je eenmalig een bedrag of een bedrag per maand gedurende 6 of 12 maanden , waarmee je investeert in je mentale en lichamelijke gezondheid.

Strippenkaarten worden op maat gemaakt, met een minimum van 6 behandelingen. Hierbij ontvang je een korting van €5 per behandeling.

 

Ja, dit wil ik!.

Stuur me een bericht dan maak ik het voor je in orde. 

 

– Een strippenkaart is persoonsgebonden, je mag twee behandelingen gebruiken voor iemand anders. 
– Afspraken dienen binnen de termijn van de 12 maanden verbruikt te worden.
–  Indien per maand betaald wordt  geldt maximaal twee afspraken per maand, anders in overleg.

– Bij maandelijkse betaling wordt het bedrag op de eerste van de maand afgeschreven met automatische incasso, of een factuur gedurende de agesproken periode.
– Voor behandeling dien je een afspraak te maken via de afspraken knop in de menu balk.
– Na de contractperiode stopt het automatische incasso. 
– Bij afname van de 1e termijnbetaling gaat de cliënt de verplichting aan gedurende de volledige afgesproken tijdsduur (in maanden).
– Bij het ondergaan van een behandeling accepteer je automatisch de algemene voorwaarden.