9

Draag je zware lasten met je mee?

Heb je veel last van nekklachten en schouderklachten? Wat draag je allemaal mee wat niet van jou is. Je bent niet verantwoordelijk voor de lasten van een ander. 

9

Doe jij jezelf anders voor dan je werkelijk bent?

Wie ben jij en waar sta je voor. Wanneer we ons zelf anders laten zien dan wie we werkelijk zijn, kost dat je veel energie. Je raakt vermoeid, krijgt last van je rug omdat je maar doorgaat waar je zou mogen stoppen.

9

Zit je niet lekker in je vel? 

Heb je er genoeg van dat je steeds klaar staat voor de ander, en dat er geen tijd over blijft voor jezelf. Geef je meer dan je terugkrijgt? Dit kan zich uiten in fysieke en mentale klachten.

9

Heb je jezelf overbelast? 

Ga je maar door totdat je niet meer kunt? Je lijf je dwingt te stoppen? Zit je hoofd vol, en zou je het liefst vertrekken naar een onbewoond eiland. Zet een pas op de plaats, en vraag jezelf af: wat moet er nu echt!

Wat doe jij om goed voor jezelf te zorgen?

De bodem onder mijn voeten verdwenen

Er was een moment in mijn leven dat de bodem onder mijn voeten vandaan verdween. Dat gevoel zal ik niet snel vergeten. Alles wat maakte wie ik was, was in een klap verdwenen. Geen stevige boom meer, met diep gewortelde wortels, maar een breekbaar twijgje bleef erover. Het was tijd voor verandering. Tijdens mijn zoektocht hoe nu verder ben ik bijzondere mensen tegen gekomen, die mij het pad van holistisch massagetherapeut wezen.  Op Holos leerde ik te luisteren naar het fluisteren van de signalen zodat ze niet hoeven te gaan schreeuwen om mijn aandacht te krijgen. Voor jezelf kiezen,en nee durven zeggen dat heb ik moeten leren… Op een vrijdagavond had ik allerlei verplichtingen, en het enige wat ik voelde was, ik wil dit niet, ik ben moe en op dit moment heb ik rust nodig. Meteen waren daar ook de overtuigingen en gedachten waarom wel te gaan, nog even volhouden, de ander niet teleur te stellen. Dus ik besloot toch te gaan. Op die avond zakte ik letterlijk door mijn benen. En het eerste wat er gebeurde ondanks dat ik ontzettend veel pijn had,en niet meer op mijn benen kon staan was een sereen gevoel van rust.  Voor mij een signaal als jij niet naar je lijf luistert, zorgt je lijf wel dat jij luistert. .

 Het is mijn doel om mensen te leren naar zichzelf te luisteren, en ze het vertrouwen te geven dat ze goed zijn zoals ze zijn.”

Luisteren naar het fluisteren!

Zo heb ik stapje voor stapje geleerd voor mezelf te kiezen, te luisteren naar dat onderbuik gevoel. Geleerd dat ik nee mag zeggen.  Dat het belangrijk is om stil te staan bij jezelf en te voelen hoe het nu eigenlijk met je gaat. Het is in deze tijd met zoveel afleidingen heel gemakkelijk jezelf te verliezen, omdat je druk bent met andere dingen in het leven. Totdat je lijf je een halt toeroept, en je letterlijk vraagt stil te staan, of de bodem onder je vandaan laat verdwijnen. De opleiding tot massagetherapie heeft mij geleerd om uit meerdere perspectieven naar iemand te kijken, alles maakt tot wie je bent. Je gedachten, wat je voelt, wat je meegemaakt hebt. Dat te accepteren, en daarmee te kunnen zijn, dat vormt je tot een stevige boom, die meebeweegt , maar niet omwaait als er een storm voorbijraast

N

Massagetherapeut

N

holistisch masseur

N

snel tot de kern komen

N

trauma

Ook jij kunt voor jezelf kiezen en bewuste keuzes maken

N

Je leert je grenzen kennen.

Je gaat voelen wanneer het voor jou genoeg is, en gaat bewuster om met je lijf. Zegt nee, wanneer het nodig is.

N

Je komt lekkerder in je vel te zitten.

Je gaat ruimte ervaren wanneer je opgeslagen pijn is aangeraakt. Leert jezelf accepteren zoals je bent, en dat geeft rust in je licaam.

N

Je krijgt meer vertrouwen.

Je leert jezelf beter kennen, en mag zijn zoals je bent, dat geeft vertrouwen. Je geluk is niet afhankelijk van de ander, jij maakt je eigen keuzes.

Ervaringen van mijn cliënten

Wat ik zo mooi vind aan Annelies is dat ze zacht en oordeelloos is. Dat zorgde ervoor dat ik me gelijk op mijn gemak voelde bij haar. Annelies weet hoe ze verdriet en andere emoties die zich hebben vastgezet in je lichaam liefdevol kunt aanpakken dmv massage. Ze helpt je luisteren naar je lichaam. Als je jezelf kwijt bent, om wat voor reden dan ook, raad ik zeker aan om eens naar Annelies te gaan.
Ilaria, 26 jaar

Nadat ik een angstval heb gehad werd ik doorverwezen naar Annelies. volgens de artsen had ik last van stress.  Zelf dacht ik van niet maar  vond ik een  massage wel iets omdat mijn hele lijf van top tot teen pijn deed. Het mooie van de combinatie gesprek met massage is dat je meteen bewuster voelt wat er in je lijf gebeurd, waardoor ik inzag dat er verandering nodig was. Nu geef ik mijn grenzen beter aan, waardoor ik weer lekker in mijn vel zit.
Tim, 34 jaar

De oplossing ligt dichter bij jezelf dan je denkt

Veel van mijn cliënten komen vaak voor de eerste keer een beetje ongemakkelijk binnen, omdat massagetherapie voor veel mensen onbekend is. Een massage lijkt ze wel fijn, maar over je gevoelens praten lastig. Ik vind het belangrijk dat er vertrouwen is, en dat jij je volledig op je gemak voelt. Waardoor jij je veilig voelt om dat te delen wat voor jou belangrijk is. Soms zijn er maar weinig woorden nodig om te voelen hoe het nu met je is.

Wil je alleen gemasseerd worden, kies dan eerst voor een ontspanningsmassage. (geen vergoeding door zorgverzekering)

Wil jij weer rust in je lijf, en de spanning in je lichaam kwijt ?

Bekijk dan nu welke behandelvorm  het beste bij jou past!

Vergoedingen bij aanvullende verzekering:

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVNT,  waardoor mijn behandelingen (deels)worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars indien je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijze. Hiervoor is geen verwijzing van de huisarts nodig en je eigen risico wordt niet aangesproken.  Twijfel je of je in aanmerking komt informeer bij je eigen zorgverzekeraar.

LVNT Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten Registratienummer LVNT: 13.019

Wil jij van je klachten af, en je ontspannen voelen.

Ik heb zorgvuldig verschillende mogelijkheden samengesteld waarover je hieronder alles kunt lezen. Wanneer je interesse hebt maar twijfelt wat het beste is voor jou. Stuur me een mail met je vragen, indien nogdig neem ik contact op  waarin we samen zullen gaan kijken naar welk pakket het beste bij jou situatie past, zodat jij de beste begeleiding krijgt. 

Introductie……..de eerste stap

Vertrouwen, verbinding…

Deze eerste sessie  is voor nieuwe cliënten. Om een gedegen behandeling te geven is er een vertrouwensbasis nodig. Ik luister naar je verhaal, en jij ervaart mijn manier van werken. We kijken wat je pijnpunten zijn. Mijn kwaliteit is dat ik snel inzichtelijk kan maken wat er onderhuids speelt, en welk vervolgtraject passend is voor jou.

Vervolg pakket 5 keer 75 min…..

Aan de slag voor resultaat

Rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, allemaal pijn waar je het liefst meteen vanaf wilt. Maar wat zit er achter die pijn? Waarom heb je pijn in je rug. Is het je houding, of neem je teveel hooi op je vork? Zijn er dingen gebeurt waardoor jij niet jezelf kunt zijn. We gaan samen op zoek naar jou onderliggende klachten. In 5 tot 7 sessies, ga je leren bewuster te worden wat het is dat jouw pijn veroorzaakt.

Vervolgafspraken 60 min….

Voor een bewuster lijf

Dit consult van 60 minuten is voor jou als je verder bent in je bewustzijn. Samen zorgen we ervoor dat je stappen blijft maken. Het kan zijn dat we losse behandelingen afspreken om regelmatig te voelen hoe het met je gaat? Je niet terugvalt in je oude gewoontes. Je lekker in je vel blijft zitten. Meteen voelt welke signalen je lichaam afgeeft. Voordat het gaat schreeuwen van de pijn.

Cura Krachtig …….. grote snelle stappen

Van rups naar vlinder

Hou jij van aanpakken, maar ontbreekt de tijd voor het volgen van een traject. Voel je dat de druk te hoog wordt, en dat er iets mag veranderen. Dan is het Cura krachtig traject helemaal voor jou! Drie keer anderhalf uur aan de slag om te gaan voelen wat jou weerhoudt van rust in je lijf. Massagetherapie afgewisseld met dat wat er nodig is voor jou om patronen te doorbreken. In een korte periode grote stappen maken naar een rust in je lijf.

wil je ervaren wt ik voor jou kan betekenen, maak dan een introductieafspraak:

9 + 2 =

Praktijk informatie:

Openingstijden: 

Maandag t/m vrijdag 8:30 t/m 16:30 

Telefoonnummer: 06 13683181

Email: info@massagepraktijkcura.nl

Adres: Paulinastraat 12 

            5491 JG Sint-Oedenrode

             Noord-Brabant

 

Massagepraktijk Cura

Annuleringsregeling:

Voor elke behandeling reserveer ik tijd. Indien een afspraak onverhoopt afgezegd moet worden, kan dat zonder problemen binnen 48 uur. Indien dit niet binnen 48 uur wordt afgezegd of je jouw afspraak mist, zal ik mijn tijd in rekening brengen.

Toen ik bij Annelies kwam, zat ik nogal in de put. Ik zat midden in een scheiding, en wist mezelf geen raad meer. Ze heeft me geholpen om weer in mijzelf te geloven. Nu kom ik iedere maand, zodat ik de druk niet meer zo hoog op laat lopen. Het helpt mij om weer even te voelen hoe het met me is, en niet in oude patronen terug te vallen. Ik kan het iedereen aanraden om een afspraak te maken.
Yasmin, 40 jaar

Veelgestelde vragen

Ik had veel last van mijn nek, en vaak hoofdpijn. Toen ik bij Annelies ging dacht ik dat het met een massage wel opgelost was. Maar in ons eerste gesprek bleek me toch meer dwars te zitten dan ik zelf dacht. We hebben bijzondere gesprekken gehad, gevold door een zachte massage. Na drie keer te zijn geweest, heb ik nog nauwelijks hoofdpijn. Ik ben blij dat ik haar ontmoet heb, en kijk nu anders tegen bepaalde dingen aan.
Ilse, 36 jaar

Wat is massagetherapie ?
Massagetherapie is meer dan massage alleen. Onverwerkte emoties, belemmerende gedachten, een grote mate van stress: het zijn allemaal triggers voor lichamelijke ongemakken. Bij massagetherapie is er niet alleen aandacht voor fysieke ongemakken, maar er is ook ruimte voor gedachten, gevoelens, en emoties. Door in gesprek te gaan worden mogelijke oorzaken in kaart. Het luisteren naar de signalen van het lichaam staat hierbij centraal.
Welke vormen van massage zet je in ?
Tijdens het consult maak ik gebruik van de volgende massages, klassieke massage, energetische massage, bindweefselmassage, voetreflexzone-massage, polariteitsmassage, holistic pulsing, triggerpointbehandeling. Afgestemd op jou klacht, gebruik ik deze massages in combinatie met elkaar.
Waarom zit er zoveel tijd tussen de behandelingen ?

Na een behandeling heb je tijd nodig zodat je lichaam het zelfgenezend vermogen kan activeren . Tijd om  te ervaren wat een massage en de gesprekken bij jouw in beweging zetten.

Hoe kan ik me afmelden voor een afspraak ?

Alle consulten zijn op afspraak, en dienen 48 uur van te voren te worden geannuleerd, anders ben ik genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen. Mocht ik niet bereikbaar zijn op 06-13683181 , laat dan een bericht achter ,  neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik een afspraak maken ?

Via de site kun je online een afspraak inplannen, en inschrijven via het contactformulier. Je mag me altijd bellen, appen of een berichtje sturen op 06-13683181. Wanneer ik aan het werk ben pak ik echter de telefoon niet op, Laat een berichtje achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact op.

Een mail sturen mag natuurlijk ook: info@massagepraktijkcura,nl,       

Geef je voorkeur voor een dag en tijd, zodat ik kan kijken wat er beschikbaar is.

Indien je meer informatie wil, voel je vrij om contact op te nemen via onderstaan contact formulier.

Wanneer kan ik een massage krijgen, ook s'avonds ?

Ik werk overdag tussen 8:30 uur en 16:30 uur.

Via de online afspraak knop boven aan de pagina kan je zelf je afspraak inplannen. Ander ben ik te bereiken op 06-13683181 0f inf0@massagepraktijkcura.nl

Indien je meer informatie wil, voel je vrij om contact op te nemen via onderstaan contact formulier.

Ik wil graag een ontspanningsmassage zonder oorzaak kan dat ook ?

Als iemand mij vraagt naar een ontspannings massage rijst bij mij altijd de vraag, wat maakt dat je een ontspanningsmassage nodig hebt? Heb je stress in je leven, of ervaar je spierspanning, ervaar je druk op je schouders. Iedere massage benader ik therapeutisch. Ben je bereid te onderzoeken wat het maakt dat jij een ontspanningsmassage nodig hebt, dan nodig ik je graag uit om te komen ervaren hoe dat voor jou is.

Indien je meer informatie wil, voel je vrij om contact op te nemen via onderstaan contact formulier.

Wat moet ik meebrengen?

Je hoeft geen handdoeken of hoeslakens mee te nemen, die zijn in de praktijk aanwezig. Wel wil ik graag voor de behandeling de gegevens van  je zorgverzekering weten(relatienummer en geboortedatum), zodat ik alvast wat gegevens kan invoeren.

Hoe kan ik betalen ?

Direct na de behandeling kan je contant betalen , pinnen, of de betaling via een ideal betaling

Wat mijn cliënten zeggen:

Ik had al heel wat therapeuten gezien, en merkte dat ik weer moest wennen aan een andere therapeut.  Voor zowel Annelies als mij was dit voelbaar tijdens de eerste sessie.  Gelukkig hebben we dit besproken, en een nieuwe afspraak gemaakt. Nu kom ik al enige tijd, en ben ik zeer tevreden. Ik kan je dan ook zeker aanraden om met haar een traject te volgen.
Frank, 54 jaar

Met mijn eigen bedrijf is het ontzettend druk, en is er nauwelijks tijd om stil te staan bij mezelf. Ik loop mezelf dan ook regelmatig voorbij. Met allerlei klachten van dien. Annelies heeft me doen inzien dat ik bepaalde taken af kan stoten en nog steeds met passie mijn bedrijf kan runnen. Het vervolgtraject helpt mij om al stil te staan voor ik te lang doorga.

Erica 48 jaar

Wil jij een stap zetten naar een meer ontspannen leven?

Laten dan we samen bekijken welk consult het beste bij jou past!